Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja Dostępności
Deklaracja Dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis...

 

Dzień  Menu

Poniedziałek

20.10.2025 r.

 

 

Pierś duszona w sosie serowym (cztery sery) z makaronem penne..

Alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne.

Wtorek

21.10.2025 r.

 

 

Kotlet wieprzowy panierowany z ziemniakami, mizeria  z jogurtem naturalnym i śmietaną.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne,  jaja i produkty pochodne.

Środa

22.10.2025 r.

 

 

Zupa królewska z ryżem, pierogi z truskawkami okraszone masłem i posypane cukrem.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), jaja i produkty pochodne.

Czwartek

23.10.2025 r.

 

 

 

Duszona polędwica wieprzowa z parabolicznym ryżem oraz gotowaną włoszczyzną, .

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą).

Piątek

24.10.2025 r.

 

 

 

Zabielany barszcz biały z ziemnniakami, łazanki z kapustą.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), jaja i produkty pochodne.

Data dodania: 2021-01-25 13:05:07
Data edycji: 2025-10-19 21:10:17
Ilość wyświetleń: 26654

Przedstawienia

Więcej informacji

Kalendarz

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej