Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja Dostępności
Deklaracja Dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis...

 

Dzień  Menu

Poniedziałek

31.03.2025 r.

 

 

Zupa kalafiorowa z makaronem, ryż z bitą śmietaną i truskawkami.

Alergeny: zboża zawierajace gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.

 

Wtorek

01.04.2025 r.

 

Pieczeń wieprzowa w sosie własnym z ziemniakami, buraczki z chrzanem.

Alergeny: zboża zawierajace gluten,  jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne  (łącznie z laktozą).

Środa

02.04.2025 r.

 

 

Pierś drobiowa w sosie szpinakowym z makaronem penne.

Alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne.

 

Czwartek

03.04.2025 r.

 

 

Kotlet drobiowy panierowany z ziemniakami, sałatka wiosenna.

Alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne,  seler i produkty pochodne.

Piątek

04.04.2025 r.

 

 

Zupa pomidorowa z makaronem grandine, pierogi z kapustą okraszone cebulką. 

Alergeny: zboża zawierajace gluten, jaja i  produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.

Data dodania: 2021-01-25 13:05:07
Data edycji: 2025-03-31 18:05:52
Ilość wyświetleń: 24168

Przedstawienia

Więcej informacji

Kalendarz

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej