Krupnik na rosole, pierogi ruskie okraszone masłem i cebulką.
Alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne.
Wtorek
04.11.2025 r.
Kotlet drobiowy panierowany z ziemniakami, mizeria, jabłko.
Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
Środa
05.11.2025 r.
Fasolka po bretońsku, pieczywo mieszane, ciastko francuskie.
Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), jaja i produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne.
Czwartek
06.11.2025 r.
Bitki wieprzowe w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi, surówka z kapusty czerwonej.
Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), gorczyca i produkty pochodne.
Piątek
07.11.2025 r.
Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami, pancakes z polewą czekoladową i świeżymi owocami.
Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), jaja i produkty pochodne.