Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja Dostępności
Deklaracja Dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis...

 

Dzień  Menu

Poniedziałek

17.03.2025 r.

 

 

Zupa koperkowa zabielana z ryżem, pierogi z truskawkami okraszone masłem i posypane cukrem.

Alergeny: zboża zawierajace gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.

 

Wtorek

18.03.2025 r.

 

Pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym z ziemniakami.

Alergeny: zboża zawierajace gluten,  jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).

Środa

19.03.2025 r.

 

 

Fasolka po bretońsku, pieczywo mieszane, ciastko kruche.

Alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne.

 

Czwartek

20.02.2025 r.

 

 

Panierowany kotlet drobiowy z ziemniakami, mizeria ze śmietaną.

Alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne,  seler i produkty pochodne.

Piątek

21.02.2025 r.

 

 

Krupnik na rosole, pierogi leniwe okraszone masłem i posypane cukrem.. 

Alergeny: zboża zawierajace gluten, jaja i  produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.

Data dodania: 2021-01-25 13:05:07
Data edycji: 2025-03-17 08:39:50
Ilość wyświetleń: 23895

Przedstawienia

Więcej informacji

Kalendarz

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej