Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja Dostępności
Deklaracja Dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis...

 

Dzień  Menu

Poniedziałek

01.12.2025 r.

 

 

Zupa grysikowa na rosole, pierogi z borówką leśną okraszone masłem i cukrem.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), jaja i produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne.

Wtorek

02.12.2025 r.

 

 

Panierowany kotlet z piersi indyczej z ziemniakami, surówka z marchewki z brzoskwiniami.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), jaja i produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne.

Środa

03.12.2025 r.

 

 

Filet drobiowy w sosie cztery sery z makaronem penne.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), jaja i produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne.

Czwartek

04.12.2025 r.

 

 

 

Bigos, pieczywo mieszane, rogalik kruchy z marmoladą.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), gorczyca i produkty pochodne.

Piątek

05.12.2025 r.

 

 

 

Zabielany barszcz biały z ziemniakami, kluski śląskie okraszone prażoną cebulką.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), jaja i produkty pochodne.

Data dodania: 2021-01-25 13:05:07
Data edycji: 2025-12-01 10:25:21
Ilość wyświetleń: 27985

Przedstawienia

Więcej informacji

Kalendarz

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej