Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja Dostępności
Deklaracja Dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis...

 

Dzień  Menu

Poniedziałek

29.09.2025 r.

 

 

Zupa pomidorowa z ryżem, pierogi ruskie okraszone masłem.

Alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.

Wtorek

30.09.2025 r.

 

 

Kotlet panierowany z indyka z ziemniakami, surówka z kapusty pekińskiej.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne,  jaja i produkty pochodne.

Środa

01.10.2025 r.

 

 

Bigos, pieczywo mieszane, ciasto ucierane z jabłkami.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), jaja i produkty pochodne.

 

Czwartek

02.10.2025 r.

 

 

 

Pieczeń drobiowa z kluskami śląskimi, surówka     z czerwonej kapusty.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą).

Piątek

03.10.2025 r.

 

 

 

Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami, opiekane naleśniki z serem twarogowym, posypane cukrem.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), jaja i produkty pochodne.

Data dodania: 2021-01-25 13:05:07
Data edycji: 2025-09-30 14:26:12
Ilość wyświetleń: 26182

Przedstawienia

Więcej informacji

Kalendarz

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej