Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja Dostępności
Deklaracja Dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis...

 

Dzień  Menu

Poniedziałek

03.11.2025 r.

 

 

Krupnik na rosole, pierogi ruskie okraszone masłem i cebulką.

Alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne.

Wtorek

04.11.2025 r.

 

 

Kotlet drobiowy panierowany z ziemniakami, mizeria, jabłko.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne,  jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).

Środa

05.11.2025 r.

 

 

Fasolka po bretońsku, pieczywo mieszane, ciastko francuskie.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), jaja i produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne.

Czwartek

06.11.2025 r.

 

 

 

Bitki wieprzowe w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi, surówka z kapusty czerwonej.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), gorczyca i produkty pochodne.

Piątek

07.11.2025 r.

 

 

 

Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami, pancakes z polewą czekoladową i świeżymi owocami.

Alergeny: zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą), jaja i produkty pochodne.

Data dodania: 2021-01-25 13:05:07
Data edycji: 2025-11-03 08:18:32
Ilość wyświetleń: 27107

Przedstawienia

Więcej informacji

Kalendarz

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej